Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Premium Brownies kelas seterusnya adalah pada Sabtu 21Nov 2015.Yang berminat,boleh whatsapp saya ye.
Premium Brownies kelas seterusnya adalah pada Sabtu 21Nov 2015.Yang berminat,boleh whatsapp saya ye.
Tarikh:Sabtu 21Nov
Masa: 11am - 4pm
Tempat : Taman Putra Impiana,Puchong(berdekatan dengan Putra Perdana dan Bandar Bukit Puchong)
Bayaran:RM250
Class type:Group hands on.
Yang akan dipelajari ialah:
1. Walnut Brownies with Choc Ganache and Salted Caramel.
2.Marble Cheese Brownies.
3.Oreo Cheese Brownies.
4. Choc Cheese Brownies with Full Choc Ganache
Demo recipe - Congo Bars.
Masa: 11am - 4pm
Tempat : Taman Putra Impiana,Puchong(berdekatan dengan Putra Perdana dan Bandar Bukit Puchong)
Bayaran:RM250
Class type:Group hands on.
Yang akan dipelajari ialah:
1. Walnut Brownies with Choc Ganache and Salted Caramel.
2.Marble Cheese Brownies.
3.Oreo Cheese Brownies.
4. Choc Cheese Brownies with Full Choc Ganache
Demo recipe - Congo Bars.
Kita juga akan belajar membuat Salted Caramel Sauce and Silky Smooth Choc Ganache.dan melukis Kerawang Choc drawings
.
Optional untuk join kelas fudgy Brownies (hands on) pada RM80 penambahan harga.Dikehendaki datang 1 jam lebih awal ,iaitu pada pukul 10pagi.(sila maklumkan saya di whatsapp ye)
Tempat adalah terhad kepada max 8 peserta.Sila whatsapp saya,Zuhaida at 012-2629484 untuk pendaftaran.Deposit rm100 diperlukan untuk confirmkan seat...Terimakasih semua..
.
Optional untuk join kelas fudgy Brownies (hands on) pada RM80 penambahan harga.Dikehendaki datang 1 jam lebih awal ,iaitu pada pukul 10pagi.(sila maklumkan saya di whatsapp ye)
Tempat adalah terhad kepada max 8 peserta.Sila whatsapp saya,Zuhaida at 012-2629484 untuk pendaftaran.Deposit rm100 diperlukan untuk confirmkan seat...Terimakasih semua..
1 comments:
Mmmm, they look so delicious and attractive! If I saw them in real, I would taste them only in 5 or 10 minutes after admiring them! I hope to see an essay about your talent. You can use this service for help custom essay writing services.
Post a Comment